Комплексні медичні обстеження check-up



Чек-ап – комплекс медичних заходів, що складається з профілактичного огляду та спеціально розробленої програми інструментальних та лабораторних обстежень. Визнано, що це один із найефективніших способів виключити ризик небезпеки для життя.

Відмінність Чек-ап від диспансеризації та інших профілактичних медичних оглядів у тому, що чек-ап є добровільним заходом і проходить тільки з вашої особистої ініціативи. Інакше висловлюючись, щорічний чек-ап стане обов'язковим лише тих людей, хто зацікавлений у збереженні здоров'я свого та близьких.

Метою щорічного комплексного медичного огляду є раннє виявлення факторів розвитку патології та захворювань, які могли б стати причиною погіршення якості життя або передчасної смерті – онкології, захворювань серцево-судинної системи органів дихання, ендокринологічних захворювань.

Можливо, у вас виникло питання, навіщо мені візит до лікаря, якщо я чудово почуваюся і не маю жодних скарг? Будь-який лікар відповість, що багато вкрай небезпечних для життя захворювань, включаючи різні види раку, можуть протікати тривалий час безсимптомно, при цьому в організмі відбуваються руйнування. Сьогодні існує досить розвинена діагностична база, що дозволяє виявити подібні захворювання тоді, коли ще час не втрачено і лікування можливо.


Кому показано щорічне проходження Check-up


Відповідь буде простою – усім, хто не хоче, щоб хвороба увірвалася в його життя та зруйнувала плани. Здоровим людям щорічний чек-ап стане найдієвішим заходом профілактики та дозволить отримати об'єктивну оцінку стану органів та систем організму, при виявленні незначних відхилень – отримати рекомендації щодо корекції відхилень. Пацієнтам, які мають вже виявлене хронічне захворювання – динамічне спостереження за перебігом захворювання, запобігання можливим ускладненням, своєчасно скориговану стратегію лікування та поведінки.


Переваги медичного обстеження у формі чек-ап:


  • чітка організація проходження обстеження;

  • невеликі часові витрати на повне обстеження - досить просто записатися;

  • не потрібно стояти у чергах або бігати містом у пошуках потрібного лікаря чи виду дослідження – все зосереджено в одному місці та розписано за часом;

  • висока якість діагностичного та лабораторного обладнання;

  • професіоналізм та досвід залучених до програм Чек-ап лікарів;

  • наявність варіантів обстеження з урахуванням віку, наявності скарг та побажань пацієнта;

  • чітко встановлена вартість обстеження;

  • економія витрачених коштів з допомогою комплексного обслуговування.

Результатом проходження програми Чек-ап стане отримання висновку про стан вашого здоров'я, що містить рекомендації, спрямовані на корекцію та підтримання здоров'я.


Пройти повне комплексне обстеження організму у Львові https://oculus.lviv.ua/kompleksni-obstezhennya/ в сучасному медичному центрі Oculus. Якісно та швидко. Повний чек-ап за доступною вартістю.


На закінчення хочеться згадати дуже важливий фактор - найважливіша умова для збереження здоров'я - це те, що контроль за здоров'ям повинен бути не час від часу, а регулярним і обов'язковим.


Ваша оценка:
  • 0
  (голосов: 0)


Как и чем лечить заболевания вы предпочитаете?